Emanage Blue Ecu Issue Mx5 Mk1 - Mechanical & Electrical - MX5Nutz Forum

Jump to content

These ads only show for users who are not registered or logged in


Photo

Emanage Blue Ecu Issue Mx5 Mk1

Emanage blue Emanage mk1 Mx5 ecu issue

  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Suney

Suney

    One post wonder

  • New Members +
  • 5 posts
  • Location:Wolverhampton

Posted 09 October 2020 - 09:53 AM


Hi all

Just new to the turbo Mx5 stuff. I’ve got a Mx5 turbo with td04 turbo front mount and aem wideband / rx8 injectors with Emanage blue ecu I know they ain’t the best
Got it all connected but doesn’t seem to want to run on the Emanage blue ecu, it sounds like it wants to start but cuts off when giving abit of gas. it starts on standard ecu

Just wondering if there are any ecu specialist or anyone know about Emanage wiring as I don’t have a clue about the wiring for the ecu
Around midlands Wolverhampton

It’s a mk1 Mx5 1.8 eunos 1993
  • 0

#2 Woody27

Woody27

    Advanced Nutzer

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1115 posts
  • Gender:Male
  • Location:Lichfield

Posted 12 October 2020 - 11:54 AM

How is it wired in? I've got a 1.6 1992 with an emanage blue but I have a boomslang (plug and play) harness so no wiring involved.

 

What basemap have you loaded on? Does it start at all if you don't give it gas?


  • 0

#3 Suney

Suney

    One post wonder

  • New Members +
  • 5 posts
  • Location:Wolverhampton

Posted 13 October 2020 - 03:33 PM

Hi woody27
I’ve got a 3 plug unit which is the issue
I’m in need of a 2 plug unit for my 1993
  • 0





Also tagged with one or more of these keywords: Emanage blue, Emanage, mk1 Mx5, ecu issue

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users