Oil Pressure Sensor From Mk1 - Requests - MX5Nutz Forum

Jump to content

These ads only show for users who are not registered or logged in


Photo

Oil Pressure Sensor From Mk1


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Shadgrind

Shadgrind

    Torque Setting - Up to shear & back a flap😄

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1053 posts
  • Gender:Male
  • Location:Hungerford Berkshire

Posted 08 October 2015 - 02:02 PM

Several people have swapped the sender from a Mk1 into a Mk2, I am trying to do this and am stuck I cannot get the mk1 sender to line up. There is some pipework in the way stopping me lining it up. Think it may be power steering pipework. Any ideas cannot get the thing in the bloody engine not ever seen anyone have this problem before.
  • 0

My fourth MX - 5, after two NB's and an NC, now got a 184BHP ND!


#2 Shadgrind

Shadgrind

    Torque Setting - Up to shear & back a flap😄

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1053 posts
  • Gender:Male
  • Location:Hungerford Berkshire

Posted 08 October 2015 - 03:17 PM

Several people have swapped the sender from a Mk1 into a Mk2, I am trying to do this and am stuck I cannot get the mk1 sender to line up. There is some pipework in the way stopping me lining it up. Think it may be power steering pipework. Any ideas cannot get the thing in the bloody engine not ever seen anyone have this problem before.

any ideas at all I am stuck!
  • 0

My fourth MX - 5, after two NB's and an NC, now got a 184BHP ND!





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users